2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az Előválasztási Bizottság szerint semmi probléma azzal, hogy kisbuszokkal viszik az embereket szavazni

Hirdetés

Az Előválasztási Bizottság szerint semmi probléma azzal, hogy kisbuszokkal viszik az embereket szavazni

Facebookon fakadt ki a jobbikos Lukács László György, amiért a Demokratikus Koalíció (DK) autóval és kisbuszokkal szállítja az embereket az ellenzéki előválasztásra, Tiszabőről Fegyvernekre, bár hozzátette, hogy Tiszabőn nincs szavazósátor.

A politikus megjegyezte, hogy Tiszabőről, illetve más, szegény településeken belül eddig jobbára csak a kormánypártok utaztattak kisbusszal szavazni, most azonban úgy tűnik, a DK-nak is megtetszett ez a módszer. 

Lukács László György felidézte korábbi, nem túl dicső eredményét a faluban, amikor is a Fidesz 938 szavazatával szemben acélos 33 szavazatot sikerült bezsebelnie. Igaz, a DK sem járt jobban, Bodó Jánosné nem kevesebb mint kilenc szavazatot kapott.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/24/elovalasztas-jobbik-dk-lukacs-laszlo-gyorgy-utaztatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Alig található a Földön jó minőségű, könnyen hozzáférhető, tisztítás nélkül fogyasztható víz, mert az emberiség …