2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az ellenzéki szavazók jelentős része szerint elfogadható, ha leállna a budapesti tömegközlekedés

Hirdetés

Az ellenzéki szavazók jelentős része szerint elfogadható, ha leállna a budapesti tömegközlekedés

Az ellenzéki szavazók 82 százaléka tartaná elfogadhatónak, ha a kormányzati megszorító intézkedések ellen tiltakozva a főváros valamennyi időre leállítaná a buszokat, villamosokat, de 39 százalékuk csak akkor támogatná ezt, ha az nem érintené, vagy nem nehezítené a közlekedést – derül ki a Publicus Intézet felméréséből. A kormánypárti szavazók 98 százaléka viszont elutasított egy ilyen lehetőséget.

A válaszokból az is világossá vált, hogy a kormánypárti szavazók jóval kevésbé ismerik az állam hozzájárulásának mértékét a budapesti tömegközlekedéshez, közülük 46 százalék találta el a valós arányt, az ellenzéki szavazók 77 százaléka válaszolt helyesen.

Később megadták a helyes választ a kitöltőknek, ami hét százalék. A kormánypártok szavazóinak 81 százaléka elegendőnek tartotta ezt a hozzájárulást, az ellenzékiek teljesen máshogy vélekednek: a szocialisták 99, a jobbikosok és a DK-sok 98, a momentumosok 97, a Mindenki Magyarországa Mozgalom táborának 91, a Kétfarkú Kutya Párt bázisának 96 százaléka kevésnek ítélte.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/29/mar-a-tomegkozlekedest-is-az-alapjan-iteljuk-meg-hogy-melyik-partra-szavazunk/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

„Nem tudnak lejönni a szerről az oltottak” – tüntetést tartott a Mi Hazánk Budapesten

Ismét oltásellenes tüntetést tartott a Mi Hazánk az úgynevezett „Covid-diktatúra” ellen az Egészségügyért Felelős Államtitkárság épülete előtt Budapesten. …