2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az ellenzék még mindig a vezérét keresi

Hirdetés

Az ellenzék még mindig a vezérét keresi

A Kormányinfón Gulyás Gergely pedagógusbér-emelést és családi adó-visszatérítést ígért, mindezt jövőre. Arról is beszélt, hogy a kormány 7,5 százalékos gazdasági növekedésre számít, s hogy a Gazprommal kötött tíz plusz öt éves gázszerződés a rezsicsökkentést és a ország hosszú távú gázellátását biztosítja. 

Az ellenzéki előválasztáson végeredmény ugyan nem született, már ami az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjét illeti, de sok település egyéni jelöltjei között már végeredményt hirdettek. A nagy kép szempontjából az előzetes eredmények szerint Dobrev Klára első helyét jósolják, őt követi Karácsony Gergely és Márki Zay Péter. Az előválasztásról az Index percről perce tudósított, ahogyan beszámolunk a végeredményről is.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/29/ellenzek-elovalasztas-gazprom-kormanyinfo-menekult-szomalia-labdarugas-james-bond-dobrev-karacsony/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Alig található a Földön jó minőségű, könnyen hozzáférhető, tisztítás nélkül fogyasztható víz, mert az emberiség …