2020. augusztus 4., keddMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
2020.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az egyik baloldali propagandalap újságírójának a férje Hadházy Ákos alapítványának kurátora

Az egyik baloldali propagandalap újságírójának a férje Hadházy Ákos alapítványának kurátora

A HírTV kiderítette, hogy a baloldali propagandalap, a 24 egyik újságírójának, Kovács-Angel Mariannának a férje Hadházy Ákos alapítványának kurátora.

Újabb furcsa összefonódást talált a Hír TV Hadházy Ákos alapítványa körül. Kiderült, hogy a 24 egyik újságírójának, Kovács-Angel Mariannának a férje Hadházy Ákos alapítványának kurátora. Kovács Áron Attila vállalkozása pedig abban az épületben van, ahova az alapítvány postán várja a nemzeti konzultációs íveket. 

Újabb furcsaság derült ki Hadházy Ákos alapítványa körülForrás: MTI/Kovács Tamás

Hadházy Ákos csütörtökön elismerte, hogy ismeri az újságírót, de azt tagadta, hogy a konzultációs ívek gyűjtéséhez Kovács-Angel Mariannának bármi köze lenne. Arról azonban hallgatott, hogy az újságíró férjének nagyon is van, hiszen ő Hadházy Alapítványának vezetője.

Korábban a 24 tulajdonosa a Hír TV-ben jelentette ki, hogy ő egy független médiát vásárolt – amire büszke. Varga Zoltán a Central Médiacsoport Zrt. tulajdonosa, Magyarország 50 leggazdagabb emberének egyike. Vagyona a Forbes magazin szerint 2017-ben csaknem 45 milliárd forint volt. Idén is kivettek osztalékot a cégből, a koronavírus miatt az újságírók fizetését viszont csökkentették.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20200710-ujabb-furcsasagok-hadhazy-alapitvanya-korul.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Böjte Csabát bevonják a székely petíció kampányába

A koronavírus-járvány második hulláma miatt csak online várja a támogató aláírásokat a székely petícióhoz az Írdalá.hu …