2020. október 21., szerdaMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
2020.10.21. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az egészségügyi dolgozók egynegyede inkább elhagyná a pályát

Az egészségügyi dolgozók egynegyede inkább elhagyná a pályát

Úgy tűnik, mégsem úgy sikerült az egészségügyi dolgozók fizetésemelése, ahogy azt remélték. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara az ápolókat, szakasszisztenseket, a műtősöket, vagy éppen a beteghordókat kérdezte az október 6-án megszavazott egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvényről. A kérdőívet több mint 30 ezren töltötték ki mindössze négy nap alatt: a felmérést október 9-én indították, és 13-án le is zárták azt, a számok pedig arra utalnak, hogy az egészségügyi dolgozók nem elégedettek a fejleményekkel – írja a 24.hu.

Forrás: Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara

Forrás: Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara

Eszerint a valamivel több mint harmincezer kitöltő csaknem 63 százaléka nem tudja eldönteni, hogy aláírja-e az új jogállásról szóló törvényt, 31 százaléka biztosan nem írja alá, és mindössze 6 százalék nyilatkozott úgy, hogy aláírja. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/16/szakdolgozok_egeszsegugy_palyaelhagyas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

NATO-beszerzésen indulhat a Garancsi-cég, amelyik szerepel a NAV feketelistáján

NATO-beszerzésen indulhat a Garancsi-cég, amelyik szerepel a NAV feketelistáján

Facebook-posztban tudatta Bencsik János független országgyűlési képviselő, hogy a Honvédelmi Minisztériumhoz fordult, miután kiderült, hogy az …