2022. augusztus 13., szombatMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az egész országra kiadták az elsőfokú figyelmeztetést

Hirdetés

Az egész országra kiadták az elsőfokú figyelmeztetést

A héten ismét több hidegfront átvonul fölöttünk vagy súrolja térségünket, és főként a hét első felében érkező frontok hozhatnak csapadékot, számottevő mennyiség viszont most is főleg a Dunántúlon, keleten csak kevés helyen valószínű. Kedden a Dunántúlon, majd szerdától az ország többi részén is mérséklődik a meleg, és a hőség a hét további részében sem tér vissza.

Kedden több-kevesebb napsütésre lehet számítani, a legkevesebb nyugaton, míg a legtöbb napsütés a délkeleti megyékben várható – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat. Hétfőn Facebookon azt is közölték, hogy az időjárás ötvenféleképpen is alakulhat.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 24 és 37 fok között valószínű.

Hirdetés

A meteorológiai szolgálat veszélyjelzése szerint mind a 19 megyére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki a zivatarok miatt, a nyugati országrészben felhőszakadás is várható. Keleten hat megyében pedig a hőségre figyelmeztettek.

Érkezik a hidegfront

Egy érkező hidegfront hatására fokozatosan megnövekszik a zivatarhajlam. Kezdetben a nyugati, északnyugati országrészben kell kialakulásukra számítani, majd később a Dunántúl keleti felén, a középső országrészben, valamint […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/07/05/idojaras-elorejelzes-hidegfront-kanikula-orszagos-meteorologiai-szolgalat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem várt fordulat a titokzatosan eltűnt inárcsi nő ügyében

A 49 éves asszony először a rendőrségre, majd munkába indult volna aznap hajnalban, de egyik …