2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Augusztusig felejtse el a budai alsó rakpart ezen szakaszát

Hirdetés

Augusztusig felejtse el a budai alsó rakpart ezen szakaszát

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) korábbi tájékoztatása szerint ebben az időszakban Óbuda felől, déli irányba a Halász utcáig haladhatnak a gépjárművel közlekedők. Ott fel kell hajtaniuk a Fő utca irányába, majd a Fő utca–AlagútAlagút utcaAttila útKrisztina körútSzent Gellért rakpart és Műegyetem rakpart útvonalon, vagy a Fő utcaLánchíd utcaApród utcaKrisztina körútSzent Gellért rakpart és Műegyetem rakpart útvonalon haladhatnak.

Merre kell terelésekre számítani?

Északi irányba a Döbrentei térig lehet közlekedni, onnan az Attila út irányába haladhatnak tovább a gépjárművel közlekedők az Attila útAlagút utcaAlagútFő utcaJégverem utcaBem rakpart, vagy az Attila útLánchíd utcaFő utcaJégverem utcaBem rakpart útvonalon, és a Halász utcától térhetnek vissza a budai alsó rakpartra.

Az Óbuda felől, az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/20/ideiglenes-lezarasok-a-budai-also-rakparton/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az Európai Tanács elnöke: Nincs jogom megmondani a magyaroknak, hogy kit küldjenek Brüsszelbe

Az Európai Tanács elnöke: Nincs jogom megmondani a magyaroknak, hogy kit küldjenek Brüsszelbe

Daniel Freund zöldpárti EP-képviselő az Európai Tanács elnökének válaszát saját Twitter-oldalán tette közzé. Charles Michel …