2024. június 22., szombatMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / ATV: Még a héten eldőlhet, visszalép-e Szentkirályi Alexandra

Hirdetés

ATV: Még a héten eldőlhet, visszalép-e Szentkirályi Alexandra

Ahogy az Index beszámolt róla, két és fél héttel a választások előtt a Republikon Intézet közzétette legújabb közvélemény-kutatásának eredményeit. A felmérésből kiderült, hogy Karácsony Gergely támogatottsága 34 százalék. A második helyezett Szentkirályi Alexandra, aki 25 százalékos támogatottsággal bír, míg az LMP támogatását élvező Vitézy Dávid 21 százalékkal csak a harmadik helyet szerezte meg.

A felmérés eredményeit tekintve, az ATV arról érdeklődött a kormánypárti politikusoknál, hogy reális opció lehet-e Szentkirályi Alexandra visszaléptetése. A múlt heti Kormányinfón, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta, hogy a kormányülésen nem tárgyalnak önkormányzati választási ügyekről, de örülne, ha Budapestnek fideszes polgármestere lenne.

Az ATV munkatársát arról tájékoztatta egy kormányközeli forrás, hogy Szentkirályi Alexandra és Vitézy Dávid esetleges visszalépésére is vannak mérések. A csatorna úgy tudja, hogy 

Hirdetés

A Békemenet napjára, június elsejére – ahol Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond – bizonyosan eldől, hogy visszaléptetik-e Szentkirályi Alexandrát. 

Korábban Vitézy Dávid és Szentkirályi Alexandra is határozottan cáfolta a visszalépés lehetőségét.

Karácsony Gergely többször reális lehetőségként beszélt a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltjének visszalépéséről. A főpolgármester nemrég egy interjúban azt állította, hogy tudomása van olyan felvételről, ami bizonyítja Szentkirályi Alexandra visszalépésének mérését.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/05/27/szentkiralyi-alexandra-fidesz-visszalepes-vitezy-david-budapest-bekemenet-orban-viktor-karacsony-gergely/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megtaláltuk a vállalkozót, akit Magyar Péter megnevezett a törölt posztjában

Kollár Steve, a „magyar Terminátor” egy rakás címet begyűjtött már: volt világbajnok táncos, ingatlanfejlesztő és …