2023. május 30., keddMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Arti Syal – üzletasszony és filantropista

Hirdetés

Arti Syal – üzletasszony és filantropista

Miközben egy rendkívül sikeres vállalkozást épített fel magának, érezte a vágyat, hogy segítse az indiai és európai vállalkozókat abban, hogy mindkét oldalon kihasználják a piacon elérhető erősségeket. Ezirányú erőfeszítéseinek gyümölcsöztetése érdekében összegyűjtötte a hasonló gondolkodású indiai és magyar barátok csoportját, és megalakította az Indo-European Business Councilt, a hasonló gondolkodású szakemberek egyesületét, amely mindkét oldalon a Kereskedelmet és a Kultúrát népszerűsíti.

Miközben fáradhatatlanul dolgozott a Kereskedelem és Kultúra előmozdításán, késztetése volt arra, hogy segítse a hátrányos helyzetűeket. Mivel régóta adakozó volt, elméjében mélyen bevésődött a társadalomba való visszatérés gondolata. Így létrehozta a ¨We Care International¨ nevű informális csoportot, és  6-12 éves kor közötti kritikus állapotú (többnyire súlyos születési rendellenességgel rendelkező) gyermekeknek segített, miközben igyekezett életüket a lehető legkényelmesebbé tenni és szponzorálni a kezelésüket Indiában az indiai Rotary klubok támogatásával. 

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230327-arti-syal-uzletasszony-es-filantropista.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megfojtotta terhes barátnőjét egy nyírkátai férfi

A férfi május 27-én ment el a terhes élettársához, aki az egyik barátnőjénél húzta meg …