2021. július 31., szombatMa Oszkár napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.07.31. Oszkár Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Arany Pálma, pedofil-nyilvántartás, Berki exkluzív

Hirdetés

Arany Pálma, pedofil-nyilvántartás, Berki exkluzív

A tekintélyes cannes-i filmfesztivál esélyeseit mutattuk be ma reggeli cikkünkben. A tárgyalt filmek témaválasztásai hol meglepőek, hol szándékoltan provokatívak, egyetlen dolog azonban közös bennük: a makulátlan művészi színvonal. Még ma este kiderült, hogy ki viszi a pálmát. 

Mivel a kormányzati ígéret szerint hetek múlva Magyarországon is elérhetővé vélik az elítélt pedofil bűnözők listája, beléptünk a tengerentúli változatba, hogy körülnézzünk benne. Magyar segítőnk közvetlen közelében 110 szexuális ragadozót dobott ki a kereső. 

Berki Krisztián az Indexnek elsőként kommentálta részletesebben büntetőfékezéses ügyének első fokú bírósági ítéletét. Akármilyen meglepő, még Bruce Willis is szóba került a rövid beszélgetésben. 

Zöld Index rovatunkban <a href="https://index.hu/techtud/2021/07/17/herrington-a-novekedes-hatarai-elorejelzes-futurologia-jovokutatas-osszeomlas/" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/17/arany-palma-pedofilnyilvantartas-berki-exkluziv/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rejtélyes építkezés kergeti őrületbe a nyaralókat Siófokon

Rejtélyes építkezés kergeti őrületbe a nyaralókat Siófokon

Az építkezés hétfőn kezdődött, és azóta a közelben lévő társasháznál, étteremnél, valamint üzletnél sem tudnak …