2020. október 22., csütörtökMa Előd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.22. Előd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Áramszünetet, közlekedési nehézségeket okoz a Mátrában esett 14 centis hó

Áramszünetet, közlekedési nehézségeket okoz a Mátrában esett 14 centis hó

A közlekedésben és az áramellátásban is fennakadásokat okozott a havazás a Mátrában, a katasztrófavédelem szakembereinek szerda reggeltől kora délutánig tíz alkalommal kellett emiatt beavatkozniuk.

Kilenc helyszínen kidőlt, illetve veszélyesen megdőlt fák képeztek forgalmi akadályt, vagy azok leszakadt ágai nehezítették a közlekedést, egy esetben pedig épületre dőlt fát távolítottak el a gyöngyösi hivatásos tűzoltók.

Mátraszentimrén, Mátraszentlászlón, Mátraszentistvánon és Bagolyirtáson hajnal óta szünetel az áramellátás, ami több mint ötszáz háztartást érint. Az áramszolgáltató munkatársai dolgoznak a szolgáltatás helyreállításán – közölte a Heves megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

A havazás miatt reggel lezárták a Mátraházáról Kékestetőre vezető bekötőutat, a korlátozást csak délután, az útakadályok eltávolítását követően oldották fel – mondta az MTI-nek a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A váratlanul jött télies időjárás miatt  az érintett térségben balesetről nem kapott hírt a rendőrség.

Az ország legmagasabb pontján 14 centiméternyi hó hullott, erről tanúskodik az Időkép videója is:

Forrás:
http://hvg.hu/cegauto/20201014_matra_kozlekedesi_fennakadas_aramszunet_havazas#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Átvállalja az állam a háziorvosi ügyeletek finanszírozását

Átvállalja az állam a háziorvosi ügyeletek finanszírozását

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyűlés Fidesz-frakciójának vezetője, Lipők Sándor a háziorvosi ügyeleti feladatok államosítását kéri egy …