2022. május 17., keddMa Paszkál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
2022.05.17. Paszkál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Áramot vezetett a bejárati ajtóba, mert megelégelte a sorozatos betöréseket

Hirdetés

Áramot vezetett a bejárati ajtóba, mert megelégelte a sorozatos betöréseket

A Debreceni Fellebbviteli Főügyészség sajtóközleménye szerint a 69 éves  férfi házába két évvel ezelőtt többször is betörtek, azonban a nyomozások eredménytelenül zárultak. A férfi ezt megelégelve, a betörések megakadályozása érdekében áramot vezetett a bejárati ajtó kilincsébe.

Amikor elhagyta a házát, az ajtó bezárása után a távirányítóval áram alá helyezte a kilincset, az ajtó üvegezett részére pedig felragasztott egy „STOP, ÁLLJ!” feliratot, valamint az ajtóhoz vezető lépcsősorra kihelyezett egy narancssárga bóját, de a konkrét áramütés veszélyére nem figyelmeztetett.

Hatásos volt a betörőriasztó

2021 tavaszán két hajléktalan férfi szeretett volna a férfi házába bemenni, ezért a bejárati ajtó üvegét betörték, majd egy kalapáccsal akarták szétverni az ajtót. De a betörés közben az egyik férfi hozzáért az áram alatt lévő kilincshez, amelytől kismértékű – sérülést nem okozó – áramütést szenvedett. Mivel észrevették az ajtón húzódó fehér színű kábelt, elmenekültek a helyszínről. A ház tulajdonosa az eset után értesítette a rendőrséget, de még a kiérkezésük előtt áramtalanította a vezetékeket.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/05/04/betores-aram-bejarati-ajto-bortonbuntetes-torvenyszek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy mágus már januárban megjósolta Berki Krisztián halálát

Januárban a Metropolnak nyilatkozó Iszet Boszorkány Főpapnő és Mágus pontos jóslatot mondott a Berki Krisztián …