2020. október 25., vasárnapMa Bianka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.25. Bianka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Áradnak a folyók, több település szinte elérhetetlen

Áradnak a folyók, több település szinte elérhetetlen

A Sajó áradása miatt lezárták a Putnokról Sajóvelezdre vezető út egy szakaszát, valamint a közelben, a Sajóvelezdről Vadna felé vezető utat szerda délután. A fennakadásokat csütörtök reggelre sem sikerült még megoldani. A lezárt szakaszok a 26-os főúton át kerülhetők el. Sajóvelezdre jelenleg csak Királd vagy Sajómercse felől lehet bejutni. A közelben a Sajógalgócba vezető utat is víz borítja, oda jelenleg csak egy földút vezet – írja az Útinform.hu.

Hasonló okok miatt nem járható a 26-os főútról Sajókazára vezető sem. Múcsony felé kell kerülni.

Árad a Hernád is, ami a Novajidrány és Vizsoly közötti utat árasztotta el, ezért lehetetlenné vált rajta közlekedni. Encs vagy Gönc felé kerülhetnek az autósok.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/15/aradnak_a_folyoink_tobb_telepules_is_szinte_elerhetetlen/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Parkolásgátló oszlopokat telepítenek a II. kerületben

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/10/25/parkolasgatlo_oszlopokat_telepitenek_a_ii._keruletben/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …