2022. május 17., keddMa Paszkál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
2022.05.17. Paszkál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Apáti Bence: Amikor a Gyuri bácsi hasitasijába tartozó telexesek akarják vezényelni az irányt

Hirdetés

Apáti Bence: Amikor a Gyuri bácsi hasitasijába tartozó telexesek akarják vezényelni az irányt

A választás óta is csak erősödött a Fidesz; a Medián legújabb kutatása szerint már 60 százalékon áll a pártot biztosan választani tudó magyarok között.

Az ellenzék tehát romjaiban van, és ez nem valami elnagyolt, költői túlzás, a kormányváltó er.. pardon; gyengék támogatottsága a béka segge alatt keresendő.

Arról, hogy miközben az ellenzék minden idők egyik legcsúfosabb eredményét bírta produkálni, aközben nemhogy semmilyen változás nem látható a kudarcot okozó, busás fizetésből diktatúrázó pártok vezetésében – nem mondanak le, továbbra is görcsösen ragaszkodnak a hónap elején érkező milliós összegekhez, a szolgálati autóikhoz és lakásaikhoz, az üzemanyagkártyájukhoz, az irodáikhoz és a titkárnőikhez – azaz nem vállalják a politikai felelősséget, de az irányon sem változtatnak.
Nagyképűen, kioktató módon, a vesztesekre jellemző szerénység legapróbb jeleit sem mutatva hőzöngtek hétfőn a parlamentben, és ugyanúgy a magyar gazdaság tönkretételén ügyködnek.
A jobbikos Gyöngyösi Márton például a napokban azt írta ki a hivatalos Facebook-oldalára, hogy a szankciók jók és hatékonyak.

Nyilván se nem jók, se nem működnek, ellenben a bevezetésük egy Magyarországra ledobott gazdasági atombombával érne fel. Ráadásul a magyarok elsöprő többsége ellenzi is a különböző embargókat, hovatovább az ilyen üzenetek hangoztatása miatt ért el ennyire gyászos eredményt az ellenzéki összefogás.

Hirdetés

Az előadás tehát megbukott, azonban se a darabot, se a szereplőket, se a rendezőt nem cseréli le az ellenzéki színház, továbbra is műsoron tartják a művet, pedig egyre kevesebben kíváncsiak a csapnivaló produkcióra.

És ez jól is van így.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220511-apati-bence-amikor-a-gyuri-bacsi-hasitasijaba-tartozo-telexesek-akarjak-vezenyelni-az-iranyt.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A DK szerint kiüresítették a népszavazás intézményét

A DK szerint kiüresítették a népszavazás intézményét

A Demokratikus Koalíció (DK) képviselője, Sebián-Petrovszki László azt mondta parlamenti felszólalásában, hogy Orbán Viktor kormánya tönkretette a …