2021. április 10., szombatMa Zsolt napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.04.10. Zsolt Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Annyi szúnyog van a Balatonnál, hogy már irtani kell őket

Hirdetés

Annyi szúnyog van a Balatonnál, hogy már irtani kell őket

Több mint ezer hektárnyi balatoni területen gyérítették a szúnyogokat az elmúlt napokban – írja a Sonline. Erre azért volt szükség, mert a szúnyoglárvák az idén másfél héttel korábban fejlődtek ki a Balatonnál, ezért is kellett hamarabb elrendelni a gyérítést, fogalmazott a lapnak a Balatoni Szövetség (BSZ) által megbízott szakértői csoport vezetője.

Sáringer-Kenyeres Tamás kiemelte, hogy a légi beavatkozással a korán kirajzó, csípős szúnyogokat ritkították a tó körül, és azért volt szükség a korai gyérítésre, mert az idei tél nem volt annyira csapadékos, mint a korábbiak, ezért közel harmadával kevesebb területen végzett irtást az ezzel megbízott cég. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/06/szunyoggyerites_tavasz_balaton/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Erdő Péter elárulta, mikor nyitnak a templomok

Erdő Péter elárulta, mikor nyitnak a templomok

Április 17-től ismét megnyitják kapuikat az Esztergom-Budapesti főegyházmegye katolikus templomai – adta közre Erdő Péter bíboros, prímás …