2020. október 29., csütörtökMa Nárcisz napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
2020.10.29. Nárcisz Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Angliából irányított bűnbanda csalt ki pénzt idősektől

Angliából irányított bűnbanda csalt ki pénzt idősektől

A módszer a régi, a helyszín új: Angliából irányították a Heves megyei unokázós csalókat. Egerben, Gyöngyösön és Hatvanban több millió forintot csaltak ki idős emberektől, mondván, hogy unokáik balesetet szenvedtek, és azonnal pénzre van szükségük.

Az Egri Járási Ügyészség vádat emelt azzal a két fiatallal szemben, akik több mint egy éven át részt vettek egy külföldről szervezett bűncselekmény-sorozatban, amelynek keretében idős nőktől csaltak ki pénzt több Heves megyében – közölte a Heves Megyei Főügyészség.

Egy kis dél-mátrai faluban rossz anyagi körülmények között élő élettársak egy haláleset folytán kerültek kapcsolatba tavaly ősszel egyikük külföldön letelepedett rokonaival.

A rokonok felajánlották, hogy pénzhez juttatják őket, ha segédkeznek nekik.

A jelenleg ismeretlen megbízóknak az volt a módszerük, hogy egyikük rendőrnek adta ki magát, és Angliából egy rejtett számról véletlenszerűen kiválasztott magyarországi személyeket hívott fel.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/08/unokazos_csalok_anglia_heves_megye_ugyeszseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A Fidesz-közeli Mediaworks nyomtatja ki az ellenzéki Terézváros lapját

A Fidesz-közeli Mediaworks nyomtatja ki az ellenzéki Terézváros lapját

A terézvárosi önkormányzat hivatalos honlapján megjelent friss közbeszerzési értesítő szerint az önkormányzati lap nyomdai szolgáltatásának …