2021. szeptember 27., hétfőMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Amerika befejezte a kivonulást, bezárt a nemzetközi futballpiac

Hirdetés

Amerika befejezte a kivonulást, bezárt a nemzetközi futballpiac

  • Az Index új sorozatot indított A városvezető címmel, amelyben a hazai nagyvárosok polgármestereit faggattuk az elmúlt időszakról, újraírt terveikről. Ezúttal Mirkóczki Ádámot, Eger megyei jogú város 43 éves, szociológus végzettségű, de újságíró diplomával is rendelkező, az ellenzék által támogatott, de egyesületi színekben induló (Egységben a Városért Egyesület) polgármesterét kérdeztük.
  • Meg kell akadályozni a terrorveszélyt és a migrációs hullámok kialakulását – közölte az Index megkeresésére a Külgazdasági és Külügyminisztérium. A szaktárcánál a korábban bejelentett, Törökországgal és Pakisztánnal közösen tervezett afganisztáni misszió felől érdeklődtünk. Válaszában a KKM nem zárta ki az újabb magyar szerepvállalást. Részletek itt!
  • Fedélzetén katonákkal és a még Kabulban maradt diplomáciai személyzettel az utolsó amerikai katonai repülőgépek is elhagyták Afganisztánt – jelentette be a washingtoni védelmi minisztérium hétfői sajtótájékoztatóján Frank McKenzie tábornok, a Közép- és Dél-Ázsiáért is felelős Középső Parancsnokság (CENTCOM) vezetője. Részletek itt!

  • Hétfőn félidejéhez érkezett az ajánlásgyűjtés az őszi ellenzéki előválasztásra. A hat szervező pártnál érdeklődtünk, hogy állnak a gyűjtéssel, hány jelöltjüknek sikerült már megszereznie a szükséges támogatói aláírásokat. Azt is megkérdeztük, hogy állnak az általuk támogatott miniszterelnök-jelöltek, noha ketten már jelezték, megvan a megfelelő számú ajánlásuk az előválasztáshoz. <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/31/napi-hirosszefoglalo/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Beköszönt az új hét, és ránk is szakad az ég

Beköszönt az új hét, és ránk is szakad az ég

Zivatarokkal, sok esővel indul a jövő hét, ezzel együtt a meleg is mérséklődik. A hét …