2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Állatkínzás miatt elítéltek egy érdi gazdát

Hirdetés

Állatkínzás miatt elítéltek egy érdi gazdát

Az Érdi Járásbíróság állatkínzás bűntette miatt tíz hónap – végrehajtásában két év próbaidőre  felfüggesztett börtönbüntetésre és négy év állattartói foglalkozástól eltiltásra ítélt egy helybéli férfit.

A vádlott érdi ingatlanán egy szűk, földbe vájt üregben tartott kecskét és baromfit – tájékoztatta a Budapest Környéki Törvényszék az MTI-t. A nem megfelelő állattartás miatt az Érdi Járási Hivatal 2018 augusztusában már kötelezte a vádlottat, hogy az állatai gyógykezeléséről, a rágcsáló- és rovarirtásról, az állatok megfelelő regisztrációjáról gondoskodjon, azonban a vádlott ennek a kötelezettségének nem tett eleget.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/05/03/kecske-erd-allatkinzas/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem sikerült visszaszereznie az Esterházy-kincseket az Esterházy-alapítványnak

Nem sikerült visszaszereznie az Esterházy-kincseket az Esterházy-alapítványnak

Az elsőfokú bíróság ítéletét helybenhagyva elutasította az Esterházy Magánalapítvány keresetét az Esterházy-kincsek tulajdonjogáért indított perben …