2021. december 4., szombatMa Barbara, Borbála napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.04. Barbara, Borbála Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Áll a sor a román határszakaszon, rengeteg helyen javítják az utakat

Hirdetés

Áll a sor a román határszakaszon, rengeteg helyen javítják az utakat

A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán Csanádpalotánál a kilépésre váró kamionsor öt kilométer hosszan áll, torlódásra lehet számítani – közölte az Útinform.

A 354-es főutat Debrecen közelében, az 1-es és a 3-as kilométer között garanciális munka miatt teljesen lezárták, a forgalmat a 33-as főút felé terelik.

Az M4-es autópályán, az M35-ös autópálya felé vezető oldalon, a 223-as kilométernél a külső sávot burkolatjavítás miatt lezárták.

Az M5-ös autópályán, Örkény és Ócsa között a műszaki átjárókat takarítják. Reggel 7 órától délután negyed 4-ig a Budapest felé vezető oldalon a munkaterületnél a belső sávot lezárják. A Kecskemét és Kiskunfélegyháza közötti szakaszon, illetve Csengele és Balástya között a szalagkorlátot javítják. Előbbinél a Röszke felé vezető oldalon, utóbbinál mindkét oldalon a belső sávot szakaszosan lezárják.

Hirdetés

Az M6-os autópályán, Paks térségében javítják a burkolatot. A Budapest felé vezető oldalon a 118-as és a 114-es kilométer között dolgoznak, a belső sáv zárása mellett. A munka a déli órákban kezdődik és délután ötig tart.

Az M31-es autópályán, az M0-s autóút felé vezető oldalon a burkolatot javítják. A 6-os kilométernél a külső sávot lezárták. Az ellenkező oldalon, az M3-as autópálya felé, az 1-es kilométernél lévő hídon a dilatációs szerkezetet javítják, ott is a külső sáv van zárva.

Az M35-ös autópályán, csomópont építési munkák miatt, a Józsai pihenőhely közelében mindkét oldalon sávelhúzásos terelés van érvényben. A Berettyóújfalu felé vezető oldalon, a 33-as kilométernél építési munka miatt a külső sávot lezárták. A 37-es jelű kijáratnál lezártak egy csomóponti ágat. Így az M3-as felől érkezők a Debrecen-észak kijáratnál a 354-es főút felé nem tudnak kihajtani. Kerülni az M35-ön tovább haladva, a következő, Debrecen-nyugat (33-as főúti) csomópontnál lehajtva lehet.

Az M4-es autóúton, a Gyömrő–Üllő csomópont le- és felhajtó ágát, a Budapest felé vezető oldalon ma reggel 8 órától lezárják, mert […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/13/utinform-torlodas-volgyhid-kozlekedes-csanadpalota/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lyukakat fúrtak és gázolajat öntöttek bele – brutálisan megrongálták a 70 éves demecseri platánt

Barbárság Demecseren. Hét évtizede áll a Szabolcs megyei településen egy platánfa, amit a minap vandálok …