2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Alföldi Róbert kiröhögi a neki hízelgő D. Tóth Kriszta ostobaságait

Hirdetés

Alföldi Róbert kiröhögi a neki hízelgő D. Tóth Kriszta ostobaságait

A trécselés rendkívül szórakoztató. Alföldi előadja teljes műsorát, természetesen előkerül, hogy 9 évvel ezelőtt nem ő nyerte a Nemzeti Színház igazgatói pályázatát, nem is ejti ki a színház nevét, Állami Színháznak hívja, így már nem annyira fájdalmas, ellenben biztosan borzalmasan érzi magát ettől Vidnyánszky Attila. D. Tóth Kriszta annyira rajong Márki-Zay Péterért, hogy a baloldali miniszterelnök-jelölt sajtósát (Péterfi Judit) összekeveri a köztévé egykori riporternőjével, Petrányi Judittal. 

Alföldi Róbert: (iszonyatosan nevet, sőt, röhög)

Alföldi Róbert: Tehát az aranyhal hosszabban bír koncentrálni, mint mi, emberek?

D. Tóth Kriszta: (zavarban) Át fogom neked ezt küldeni, és 15 évvel ezelőtt, azelőtt is megmérték, és ott még 20 másodperc volt.

Hirdetés

Alföldi Róbert: (meglepődik) De ezt hogy mérik?

D. Tóth Kriszta: Hát figyelj, én most, ez egy kutatás volt, utána lehet keresni, el fogom neked küldeni.

Alföldi Róbert: Tehát hogy 8 másodpercenként ér egy olyan inger, amitől…

D. Tóth Kriszta: Ami elvonja a, ami a tökéletes bevonódásodat már veszélyezteti, és a legtöbben nem is tudnak tovább tökéletesen bevonódni.

Alföldi Róbert: Azt a rohadt életbe.

D. Tóth Kriszta: Na most, ez azért nagyon sok mindent felvet.

Alföldi Róbert: Azt a rohadt élet.

D. Tóth Kriszta: Igen, igen, igen.”

Természetesen ilyen kutatás nincs, a tájékozatlanság megdöbbentő, mindemellett érdemes figyelni a rendkívül gazdag szókincsre is (bejön a saját mozija meg a tökéletes bevonásod, stb., mondja D. Tóth Kriszta.)

Az külön nevetséges, hogy Alföldi óvatosan feltesz két logikus kérdést, ami mindenkinek azonnal eszébe jutna, D. Tóth pedig mindjárt kínos zavarba jön. 

Az azért bravúr, hogy valaki lehetőséget ad Alföldinek, hogy megint diktatúrázhasson, érzékenyíthessen, nemzetiszínházhasson, és akkor meg Alföldi az alákérdezőt röhögi ki. Nem véletlenül. 

Igaz, arról eleve nem esett volna szó, hogy iskolások érzékenyítésére hány tízmilliót kapott Alföldi Róberték színháza a baloldali önkormányzatoktól. Sőt, arra az időszakra is kaptak pénzt, amikor nem is játszottak. Valahogy ez is kimaradt.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220608-d-toth-kriszta-alfoldi-robert.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem nézik Liptai Claudia cukrászműsorát az RTL-n, gyorsan csináltak egy álbotrányt

Az egyértelműen forgatókönyv szerint történő balhé azzal indult, hogy két szereplő összeszólalkozott az egyik feladat …