2020. október 21., szerdaMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Alaposan újjá kellene építeni a Drégelyvár utcai felüljárót

Alaposan újjá kellene építeni a Drégelyvár utcai felüljárót

„Nagyon sok türelemre lesz szükségük az újpalotaiaknak, mert a főváros tájékoztatásából kiderült: sokkal nagyobb a probléma a Drégelyvár utcai felüljáróval, mint sejteni lehetett, gyakorlatilag újjá kellene építeni” – fogalmazott a XV. kerület polgármestere, Cserdiné Németh Angéla Facebook oldalán. 

Még tavasszal le kellett zárni az újpalotaiak egyik fő közlekedési útját, a belváros felé vezető Drégelyvár utcai felüljárót, ami sokaknak mindennapos bosszúságot okoz. Most azonban kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj, mint ahogy azt eddig gondolták. 

Tüttő Kata főpolgármester-helyettes elmondta, hogy sokkal nagyobb és sokkal összetettebb a probléma annál, amit a tervezett felújítás meg tudott volna oldani. Úgy folytatta, hogy amikor a tavaszi felújítás kezdetén a kivitelező megbontotta a híd szerkezetét, kiderült, az átkelő nem úgy van megépítve, ahogy annak kellene lennie.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/09/30/dregelyvar_utcai_feluljaro_lezaras_2021/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Egyre több helyen szűrik hőkamerák vagy hőkapuk az embereket

Egyre több helyen szűrik hőkamerák vagy hőkapuk az embereket

A koronavírus-járvány második hullámában a tömeges, rutinszerű, adott helyszínen, véges időn belül elvégezhető ellenőrzés egyetlen …