2020. október 26., hétfőMa Bianka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.26. Bianka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Alagutat építenek a Deák tér alatt

Alagutat építenek a Deák tér alatt

A 3-as metró belvárosi mélyvezetésű állomásain több mint fél éve kezdődtek a felújítási munkálatok, azonban még mindig elsősorban bontások zajlanak – tájékoztatta az MTI-t a BKV.

Az Arany János utcai és a Ferenciek terén lévő állomásokon elbontották a mozgólépcső-szerkezeteket, csupán egy-egy lépcsősor maradt a helyén, amely a gyalogos közlekedést biztosítja a peron és a felszín között.

Az Arany János utcai állomáson már megépült az az ideiglenes lépcső, amely a fel- és a lejutást szolgálja, így az utolsó mozgólépcső bontása is megtörténhet.

Mindkét állomás fő szellőzőhelyiségeiben injektálási feladatokat végeznek, amely egy speciális vízszigetelési módszer. A hosszú évek alatt megjelent vizesedéseket kezelik így, például egyes helyeken furatokon keresztül műgyantát juttatnak a falszerkezetbe, amely javítja a beton vízzáró képességét.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/06/meg_mindig_csak_bontjak_a_3-as_metro_belvarosi_szakaszat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Az Orbán-kormány szigorított, Varga Mihály mégsem viselt maszkot egy 1956-os megemlékezésen

Az Orbán-kormány szigorított, Varga Mihály mégsem viselt maszkot egy 1956-os megemlékezésen

Nemrég írtuk meg, hogy a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, Farkas Örs maszk nélkül fotózkodott a …