2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Aktivisták akadályozták meg a rászorulók kilakoltatását Budapesten

Hirdetés

Aktivisták akadályozták meg a rászorulók kilakoltatását Budapesten

A végrehajtó két idős, beteg embert és három kiskorú gyermeket kilakoltatni a lakásból. A csoport az esetről azt írta, hogy „Ez egy olyan ritka eset, amikor a végrehajtási eljárást nemcsak igazságtalannak, de jogsértőnek is” tartják. Az aktivisták ezért egy élőláncot állítottak fel a bejárat előtt, hogy ezt megakadályozzák. 

Később beszámoltak arról is, hogy az élőlánccal sikerült megakadályozniuk a család kilakoltatását. Szerintük az ügy „súlyos és rendszerszerű problémákra és hiányosságokra mutat rá a végrehajtási eljárások magyarországi gyakorlatával”, valamint a szociális védőháló állapotával kapcsolatban is.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/22/budapest-raszorulo-csalad-kilakoltatasa-xviii-kerulet-/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor: Bravo, Giorgia!

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20220926-orban-viktor-bravogiorgia.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …