2023. december 2., szombatMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2023.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ákos: A baloldali propaganda megpróbált lejáratni, de a közönség kinevette őket

Hirdetés

Ákos: A baloldali propaganda megpróbált lejáratni, de a közönség kinevette őket

Kovács Ákos az interjúban hazug erőlködésről beszélt, amely „azt próbálja elhitetni, hogy az állam pénzén élősködök, de ez egyszerűen nevetséges”. Kijelentette: piaci műfajban dolgozik, hosszú évek-évtizedek óta ad kiugróan sikeres koncerteket, évadonként száz-százötvenezer érdeklődőnek játszanak.Horn Gyula miniszterelnöksége alatt is megtöltöttük a legnagyobb csarnokokat, úgyhogy erről ennyit – hívta fel a figyelmet.

Felidézte azt is, hogy előfordult, hogy a Népszabadságban lenácizták, későbbpropagandista barátaink okleveles nőgyűlölővé igyekeztek maszkírozni egy összehangolt sajtóakció részeként: egyértelmű, hogy a sportszerűtlenségtől sem riadnak vissza. És ennek a hitelrontó szándékú erőlködésnek mi lett a vége? Helyreigazítások sorozata, valamint az, hogy a közönség kinevette őket és kiállt mellettem.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20231026-kovacs-akos-interju-operahaz-koncertek.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …