2021. május 8., szombatMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
2021.05.08. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Akkora Békemenetet ígér a CÖF , amekkora még soha nem volt Magyarországon

Hirdetés

Akkora Békemenetet ígér a CÖF , amekkora még soha nem volt Magyarországon

Közeleg az újabb Békemenet, nem is akármilyen – derül ki a kormányközeli Civil Összefogás Fórum (CÖF) által múlt héten közzétett sajtótájékoztatóból.

Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke indításképpen a „klasszikus ellenzéki politika magyarországi mutánsairól” beszélt, amely szerinte életellenes, megnyilvánulásaik pedig provokatívak. Ezt követően egyebek között azt mondta:

Közeledik annak az ideje, amikor az egyre súlyosbodó provokációk miatt – soha nem látott méretekben, békét sugallva, meghívva az operatív törzset és a pandémia legyőzésében résztvevő összes honfitársunkat, hősies munkájukat személyesen is elismerve – közösen haladhatunk a Békemeneten.

A béke meghirdetése után a „a védekezés eredményességét rémhírterjesztéssel akadályozó, vagy azt meghiúsító baloldali politikusok kapcsán” azt kérte, hogy a törvény leghatározottabb szigorával sújtsanak le azokra, akik „politikai haszonszerzésből kockáztatják a magyar emberek egészségét és életét.” Kijelentette, támogatják a Büntető Törvénykönyv „minél szélesebb körben történő alkalmazását.”

Hirdetés

Hiszen úgy tűnik, hogy a baloldal gátlás nélküli hazugságáradata, oltásellenessége jelenleg nem ismer határokat, és nem tart az esetleges konzekvenciáktól sem.

Csizmadia László

Csizmadia László

Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

Csizmadia László szerint az ellenzék „áldatlan háborút indított” a keleti vakcinák ellen, a CÖF-CÖKA pedig ezzel szemben az oroszoknak és a kínaiaknak mondott köszönetet, hogy hazánk az elsők között áll a beoltottság terén a nemzetközi összehasonlításokban.

Az ellenzék után Brüsszel is sorra került a bírálatok címzettjei között. Mint fogalmazott:

Brüsszelben felülkerekedett a multinacionális gyógyszergyárak által megfizetett liberális pártérdekű lobbizó maffia.

Mindezek mellett az migrációról is esett […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/26/akkora-bekemenet-lesz-amekkorat-meg-soha-nem-lattunk-csizmadia-laszlo-cof/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Futárautó ütközött frontálisan Budapesten

Futárautó ütközött frontálisan Budapesten

A KFC gyorsétteremlánc futárautója karambolozott frontálisan a Szentlőrinci úton, a Köves út és az M5-ös …