2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Akciófilmekbe illő autós üldözés volt Szombathelyen

Hirdetés

Akciófilmekbe illő autós üldözés volt Szombathelyen

A jogosítvány nélküli sofőr szerencsétlenségére Szombathelyen egy – rendőri jelleg nélküli – rendőrautó mellett áthaladva, a tilos jelzésen kezdte meg ámokfutását. A gépkocsivezető a rendőri jelzés ellenére sem lassított, hanem a gázra lépett.

A délutáni nagy forgalomban több közlekedési lámpa tilos jelzését figyelmen kívül hagyva, nagy sebességgel haladt, arra kényszerítve több vele szemben közlekedő gépkocsivezetőt, hogy az ütközés elkerülése érdekében lehúzódjon, félreálljon vagy vészfékezzen.

Hirdetés

A menekülő sofőr kilenc tilos jelzésen hajtott keresztül megállás nélkül, emellett több esetben kijelölt gyalogos-átkelőhelyen haladt át anélkül, hogy a sebességét csökkentette volna. A záróvonalat többször átlépve veszélyeztette a szabályosan közlekedőket – írja a <a href="https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozlekedesrendeszet/volt-ertelme" id="hyperlink_34298b2b6cc00dd2b56bbe7941e8ab8e" rel="nofollow" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/21/autos-uldozes-szombathely-rendorseg-bunugy-buncselekmeny/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Óriási tűz van a gyáli szeméttelepen

A Kőrösi úton kigyulladt hulladék-feldolgozóban mintegy ötszáz négyzetméteren égnek a papírbálák. A lángok már egy …