2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ajánló a HírTV Radar című műsorából

Ajánló a HírTV Radar című műsorából


A VILÁG LEGJOBB SPORTORVOSAI BUDAPESTEN – Az atlétikai világbajnokság számos kísérőrendezvénye vonzza a hazai és külföldi szakembereket. Nemzetközileg elismert neves kutatók és szakemberek osztották meg tudásukat, az akut izomsérülések orvoslásáról, valamint az állandó fejlődésben lévő sport és egészségtudomány területéről.

DEEPFAKE – Mesterséges intelligencia küzd mesterséges intelligenciával. Ez már a jelen és nem a jövő. A modern technológia sok mindenben segítségére lehet az emberiségnek, azonban ha rossz kezekbe kerül, végzetes következménye is lehet. A nyomozó hatóságok éppen ezért kiemelten figyelik a nemzetközi bűnözői csoportokat, mert attól tartanak hamarosan a kiber térben csapnak majd le.

HÁBORÚ UKRAJNÁBAN – Már 546 napja tart hazánk szomszédságában az Oroszország és Ukrajna között zajló háború. Összefoglalót láthatnak az elmúlt 24 óra történéseiből.

50 ÉVES A TISZA-TÓ – Idén 50 éves a Tisza-tó, hazánk legnagyobb mesterséges tava, amely víztározónak készült, de valódi tó lett belőle az elmúlt évtizedekben. A valódiságot jelzi, hogy több mint 50 halfaj otthona a víz, környékén 200 madárfaj él. Illés Peti kollégánk két napott töltött a csodavilágban, hogy lencséjével megmutassa ezt a különleges paradicsomot.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230823-ajanlo-a-hirtv-radar-cimu-musorabol-0823.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nagyon gyorsan cserélni kellene a HÉV-szerelvényeket, de a kormány nem tesz semmit

Nagyon gyorsan cserélni kellene a HÉV-szerelvényeket, de a kormány nem tesz semmit

A MÁV 2021-ben kiírt egy járműbeszerzési tendert, de végül eredménytelennek nyilvánították, és azóta se hirdettek …