2023. március 27., hétfőMa Hajnalka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.03.27. Hajnalka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Abortuszra várva zaklathatta egy beteghordó a kiszolgáltatott nőt

Hirdetés

Abortuszra várva zaklathatta egy beteghordó a kiszolgáltatott nőt

Fruzsina és párja évek óta vártak arra, hogy újabb gyermek érkezzen a családba, ám a nő nemrég kénytelen volt elvetetni a magzatot, az ugyanis az ötödik héttől kezdve nem fejlődött tovább. A 24.hu-nak azonban nemcsak erről, hanem az őt ért zaklatásról is beszélt.

Fruzsinának a Fejér Megyei Szent György Kórház nőgyógyászati osztályán volt jelenése, de mivel kisebb komplikációk léptek fel nála, ezért a tervezett időpontnál hamarabb, január 13-án hajnalban vették fel az osztályra. A lapnak elmesélte, hogy sorstársaival együtt egy kórteremben várta, hogy sorra kerüljön. Nem nagyon beszélgettek egymással, mindenki a maga módján próbálta feldolgozni a helyzetet. 

„Végigsírtam a napot. Nem voltam hangos, de megállíthatatlanul potyogtak a könnyeim” – idézte vissza a napot. A körülményekhez képest így is jól volt, megfogalmazása szerint teljes biztonságban érezte magát, amíg egy férfi be nem jött reggel, talán 8-9 óra között az osztályra.

Egy kék egyenruhát viselő, középkorú férfi egy szempillantás alatt űzte el a nyugalmat a kórteremből, magáról megfeledkezve viccelődni kezdett az abortuszra váró nők között. 

Hirdetés

Az operáció előtt még egy előkészítő műveleten át kellett esnie a nőnek, ehhez a kék ruhás beteghordó készítette elő. Amikor a hajhálót adta rá, a férfi beletúrt a hajába, és azt suttogta neki,

imádom a vörösszőke hajakat.

Fruzsina ezután teljes sokkba került, a sírás felülkerekedett rajta, így nem tudott cselekedni. A férfi közben nyugtatni próbálta, és azt mondta, csak rá és a hangjára figyeljen. Amikor Fruzsina végül meg tudott szólalni, és jelezte, hogy ez nagyon nem jó neki, a férfi azt mondta, „most tudom, hogy nem lehet”.

A nő egy se veled, se nélküled kapcsolathoz hasonlította a történteket. Ezután sem tudott szabadulni az őt zaklató férfitól, a műtőben is vele volt. Fruzsina azt állítja, akarata ellenére kézen fogva kísérte be a műtőterembe, ott is végig körülötte legyeskedett, még a kezeit is a hasára tette.

Fruzsinának ekkor még fogalma sem volt róla, hogy a férfi beteghordó, és mivel a műtőben lévő doktornő minden mondatát kommentálta, egyértelmű volt, hogy ismeri az eljárást. A nő ekkor abban a hitben volt, hogy a férfi orvos, és talán a beavatkozást is ő végzi. Mint kiemelte: 

a kék ruhás férfit senki nem intette meg a műtőben tanúsított viselkedéséért.

A kórterembe egy másik beteghordó kísérte vissza, de nem sokkal később a kék ruhás férfi visszatért. Ahogy belépett a terembe, tekintetével a nőt kereste, majd rá is kacsintott, amit Fruzsina igyekezett ignorálni. A férfi ezt követően Fruzsina ágyát vette célba, leült mellé, nekidőlt a lábának, amit a nő rendkívül kellemetlenül élt meg, ugyanakkor megbizonyosodott arról, hogy minek köszönhető a harsánysága: a férfi átható alkoholszagot árasztott Fruzsina szerint.

Ezt követően nyugtatót kapott, így egyes részletek innentől már homályosak, abban viszont teljesen biztos, hogy a műtőben újra a kék ruhás férfi várta. Fruzsinának ekkor már branül volt a bal kézfejében, ennek ellenére a férfi ismét saját kezei közé vette a nő kezét, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/31/abortusz-zaklatas-beteghordo-fejer-varmegye-szent-gyorgy-korhaz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meg akartak erőszakolni egy 15 éves lányt Újbudán

A vád szerint február 28-án este a 11. kerületi Költők Parkjában találkozott a román férfi …