2020. október 22., csütörtökMa Előd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.22. Előd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A vírus nem válogat, leigáz, ezért a maszkhordás sosem árt

A vírus nem válogat, leigáz, ezért a maszkhordás sosem árt

Szerepekbe bújhatsz, de a vírus megtalál

Tom Hanks márciusban kapta el a hideg időjárási viszonyoktól azért távol álló Ausztráliában, miután jelentkeztek a kór tünetei. 

.@tomhanks says he has “no respect” for those who choose to not wear a mask: “It is literally the least you can do.” pic.twitter.com/uwgdzEFrWy

— AP Entertainment (@APEntertainment) July 6, 2020

A trónok harcából című sorozatból ismert, a Falon túl élő vadat alakító Kristofer Hivju a fantasy világ északi részéhez hasonlóan zord telekkel bíró Norvégiában fertőződött meg, ugyancsak márciusban. A színésznek minimális tünetei jelentkeztek, norvégiai otthonában vonult önkéntes elszigeteltségbe. 

Korábban úgy tartották, hogy a vírus a hideg időjárásban terjed jobban, a meleg és párás környezetben kevésbé. Az elképzelés mindazonáltal a mai napig vitatott.

Liptai Claudia maga jelentette be szeptember közepén, hogy legnagyobb meglepetésére pozitív lett első vírustesztje. A színésznő elmondása szerint a közérzete jó volt, nem érzékelt tüneteket, ezért is érte váratlanul a teszteredmény. 

Posted by Liptai Claudia on Friday, September 18, 2020

A Barátok közt című telenovella rajongói pedig izgulhattak, amikor robbant a hír: vírusfertőzés miatt leáll a sorozat forgatása. Sokáig nem is lehetett tudni, kit szemelt ki a Covid, majd az RTL Fókusz című műsora rántotta le a leplet: Nagy Alexandra, aki sírva fogadta, hogy a vírus hozzá is elért.

Fehér, fekete, hupikék, idős vagy fiatal, fiú vagy lány, a vírus nem diszkriminál

A járvány tavaszi hulláma számos iparágat sújtott, Magyarországon a zenész előadók többször panaszkodtak arra, hogy a járványügyi korlátozások kedvezőtlenül érintette fellépési lehetőségeiket, és ebből fakadóan pénztárcájukat. 

A jó vagyoni helyzet ilyenkor persze egy kellemes védőhálót tud biztosítani, de a fertőzést nem tudja megakadályozni. Pink áprilisban jelentette be, hogy neki és hároméves kisfiának is pozitív lett a tesztje. Az amerikai színésznő egyúttal rávilágított arra is, hogy a vírus korra, nemre és foglalkozásra tekintettel nélkül támad az emberi szervezetre. 

GettyImages-1187695828

Fotó: Robby Klein / Getty Images Hungary

A Covid-19-et az ember tehetsége, életmunkássága, bőrszíne vagy származása sem érdekli, mindenkivel szeret ismerkedni.  

Dwayne „The Rock” Johnson hiába akkora mint egy szikla, augusztusban tudatta, hogy néha elég csak egy szikra. 

If @TheRock can wear a mask, you can too. Trust me, he’s tougher than […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/09/30/a_virus_nem_valogat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Baleset történt Budán, az Egér úton

Baleset történt Budán, az Egér úton

Két személyautó ütközött össze Budapest XI. kerületében, az Egér út és Kőérberki út kereszteződésénél, a …