2020. augusztus 14., péntekMa Marcell napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.08.14. Marcell Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A tizennegyedikről zuhant rá egy férfi egy babakocsit toló nőre, mindketten meghaltak

A tizennegyedikről zuhant rá egy férfi egy babakocsit toló nőre, mindketten meghaltak

A rendőrség információi szerint öngyilkossági szándékkal ugrott ki egy emeletes ház ablakából az a férfi Budapest tizenegyedik kerületében, aki ráesett egy babakocsit toló nőre péntek este. A balesetben mindketten életüket vesztették, és a babakocsi is összetört, de a benne lévő gyermek csak könnyebben sérült – írja az MTI.

A baleset Budapest XI. kerületében, a Hadak útján történt. A Blikk egy, a házban lakótól úgy értesült, hogy a szóban forgó épület 12. emeletén lakott az a kétgyerekes édesanya, akire rázuhant a magasból a férfi. A lap úgy tudja, hogy a ház kamerája felvette, ahogy egy férfi szerszámosládával bement a házba, majd a lépcsőház teraszáról kiugrott. A rendőrség hivatalos közlése szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. július 31-én 17 óra 34 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a panelház tizennegyedik emeletéről egy férfi kiugrott, és ráesett egy családjával sétálni induló asszonyra.

D  MI20200731003

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/07/31/zuhanas-halal-budapest-ablak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Az országos tisztifőorvost trágár fényképpel támadja, az Index osztódással szaporodását drámának lódítja a baloldali propagandalap kiállítása

Tovább folytatja a konzervatív vagy a baloldal által annak gondolt emberek elleni egyre durvább támadásokat …