2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A tél sem vetette vissza MOL bubit használókat

Hirdetés

A tél sem vetette vissza MOL bubit használókat

A kevésbé kerékpárosbarát év végi idő sem tartotta vissza az embereket attól, hogy egy MOL Bubi nyergébe pattanjanak – tájékoztatott a Budapesti Közlekedési Központ. 

A cég kifejti, hogy 2021 utolsó hónapjaiban a korábbi évek hasonló időszakánál jóval aktívabbak voltak a MOL Bubit használó városlakók. A késő őszi időszakban, a hűvösebb idő ellenére is a korábbiakhoz képest jóval többen utaztak közbringával a fővárosban. A MOL Bubi eddigi novemberi átlagos forgalmához képest a megújult szolgáltatással hatszor többen utaztak 2021 novemberében. Sokan felismerték, hogy hideg időben is érdemes a városi kerékpározást választani. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/01/06/budapest-mol-bubi-kozbringarendszer-megujitas-nepszeruseg/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

„Nem tudnak lejönni a szerről az oltottak” – tüntetést tartott a Mi Hazánk Budapesten

Ismét oltásellenes tüntetést tartott a Mi Hazánk az úgynevezett „Covid-diktatúra” ellen az Egészségügyért Felelős Államtitkárság épülete előtt Budapesten. …