2023. június 6., keddMa Norbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 345,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
2023.06.06. Norbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 345,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A tavasz érkezésének ünnepe – Tulipánszüret a Kincsek Völgyében a Balaton mellett

Hirdetés

A tavasz érkezésének ünnepe – Tulipánszüret a Kincsek Völgyében a Balaton mellett

A tulipánmezők inspiráló szépsége nemcsak a felnőtteket, hanem a gyerekeket is megragadja, és a tulipánünnep remek alkalom, hogy az év legjobb természet-, családi vagy szerelmesfotói elkészüljenek. Lehet sétálni a labirintusban, ami pár év múlva már elég magas lesz ahhoz, hogy barangolni lehessen benne, leülni a tulipánmandalák melletti padokra és töltekezni a napfénnyel, élvezni a színes virágok kavalkádját. Ám a Kincsek Völgye lankáin a Tulipánszüret nem egy egyszerű „szedd magad” virágvásár.

Kétféle támogatói jegyet lehet váltani, melyekkel a Kincsek Völgye Alapítvány munkáját segítik a látogatók. Előzetes regisztráció nem szükséges.

Kincsek Völgye Alapítvány: tudatosság és közösség

Az alapítvány célja a tudatos emberek közösséggé való összefogása, életterének kialakítása, az önellátás lehetőségeinek megismertetése az alábbi célok megvalósításán keresztül. A természetes anyagokból való építészet kutatása, megismertetése, természetes épületek létrehozása és fenntartása. Az alapítvány célja, a természet adta zöld energiák kutatása, felhasználása és népszerűsítése. Az alapítvány célja, környezetünk tudatos hulladékmentesítése, ennek népszerűsítése. Az alapítvány célja, közösségi és kulturális terek létrehozása és programjainak szervezése. Az alapítvány célja, kézműves termékek előállítása, népszerűsítése és értékesítése. Az alapítvány célja, a növény és zöldségtermesztés, valamint a természetes növényi étrendek megismertetése, népszerűsítése. Az alapítvány célja továbbá, a célokkal egyetértő közösségek és életforma létrehozása, fenntartása és működéseinek kutatása.

Hirdetés

Kincsek völgye – ahol a természet nem visszavette, hanem visszakapta, ami az övé!

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230328-atavasz-erkezesenek-unnepe-tulipanszuret-a-kincsek-volgyeben-a-balaton-mellett.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

20 ezer penészes, jelöletlen tojást foglalt le a NAV – videó

Sem a tojások héján, sem pedig a csomagolásukon nem volt jelölés és az árut nem …