2020. október 22., csütörtökMa Előd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.22. Előd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A takarító Annuska injekciózta a beteget

A takarító Annuska injekciózta a beteget

Barna Zoltánné Katalin a közösségi oldalán mesélte el, miken kellett keresztül mennie a fájós lába és annak kezelése miatt – az ügyről a Blikk számolt be. A nő leírása szerint dr. Palotás András háziorvost kereste fel, aki egyben a helyi polgármester is Vizsolyon. A doktor injekció kúrát írt elő a nőnek, ám az orvos asszisztense éppen szabadságon volt, és a nő állítja, hogy Palotás doktor utasítására a takarítónő, Annuska adta be neki öt napon keresztül az előírt injekciókat. 

Katalin tudta, hogy bajba kerülhet, mikor Facebook oldalán megírta a történteken, mert közalkalmazottként dolgozik a településen, ezért a polgármester a főnöke. A közösségi oldalán arról is beszámolt, hogy állapota nem javult, mozdulni is alig bírt, és az injekció helye is begyulladt. A bejegyzésről értesült dr. Palotás András is, aki Katalint behívatta magához, majd utasította az asszonyt, hogy írjon egy új posztot, vallja be, hogy hazudott, és a rendőrséggel fenyegette.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/14/az_orvos_a_takaritonovel_adatta_be_az_injekciot_az_egyik_betegnek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ne tervezzünk szabadtéri programot a hétvégére

Ne tervezzünk szabadtéri programot a hétvégére

Felhősebb, borúsabb idő várható a hosszú hétvégén. Október 23-án, pénteken még több lesz a napsütés, utána …