2022. május 20., péntekMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
2022.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A sztriptízshow kora lejárt, feltámad a debreceni Aranybika

Hirdetés

A sztriptízshow kora lejárt, feltámad a debreceni Aranybika

Betartva az újságírás egyik alapszabályát, ezúttal is törekszünk arra, hogy ne privatizáljunk a hírműfajban. Van itt azonban egy kis bökkenő, mégpedig az, hogy ezúttal a híres-hírhedt debreceni Aranybika szállóról lesz szó, amiről nemcsak a kálvinista Róma lakóinak, hanem országszerte sokaknak vannak beivódott emlékei.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint megannyi internetes mementó az épületről és környékéről, amelyek közül íme, most bemutatunk egyet:

E sorok írója például a nyolcvanas évek végén járt utoljára a fénykorát élő Aranybikában, amikor is a csodás hangú énekes, Cserháti Zsuzsa volt a fő attrakció a szálloda bárjában, fellépését pedig kísérőműsorként éjféltájt egy akkoriban a kor közízlését erősen feszegető sztriptízshow követte.

Hirdetés

Időközben azonban eltelt néhány évtized, és a közelmúltban az Indexen beszámoltunk arról, hogy idén megindulhat a Bika ikonikus épületének korszerűsítése, az oktatási feladatokat is ellátó új szárny műemléki rekonstrukciója és felújítása. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/05/13/arany-bika-epuletrekonstrukcio-szalloda-felujitas-debrecen-cserhati-zsuzsa/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Donald Trump: Orbán Viktor jó ember és páratlan munkát végez a hazájáért – videó

A java még most jön – mondta Donald Trump, volt amerikai elnök a CPAC Hungarynak …