2020. december 5., szombatMa Vilma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2020.12.05. Vilma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A szombathelyi kórházigazgató cáfolta a város polgármesterének nyilatkozatát

Hirdetés

A szombathelyi kórházigazgató cáfolta a város polgármesterének nyilatkozatát

A Markusovszky kórház főigazgatója, dr. Nagy Lajos cáfolta és pánikkeltőnek, félrevezetőnek nevezte dr. Nemény Andrásnak, Szombathely polgármesterének tegnapi nyilatkozatát, melyről az Index.hu is beszámolt. Az egészségügyi intézmény vezetője közleményben nyugtatta meg a város lakóit, hogy a kórházban minden a legnagyobb rendben van.

Jelenleg a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház egyetlenegy dolgozója sem végez a győri kórházban egészségügyi ellátást. Korábban valóban történt kirendelés, amikor a győri Petz Aladár kórház volt kijelölve a járványügyi feladatokra és a Markusovszky kórház nem, de ez a járványügyi helyzet változásával megszűnt. 

– olvasható a vaol.hu megyei portálon. 

Dr. Nagy Lajos részletezte, hogy az általa irányított kórházban jelenleg 32 lélegeztetőgéppel rendelkező ágy áll rendelkezésre azon betegek azonnali ellátására, akik Covid-fertőzés miatt lélegeztetést igényelnek, ebből tizennégy üres, de a polgármester állításával ellentétben mind a harminckét lélegeztetőgép működtetéséhez megvan a szakszemélyzet. 

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/11/szombathely_korhazigazgato_cafolta_a_varos_polgarmester_lelegeztetogep_nemeny_andras_nagy_lajos/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Érd LMP-s alpolgármestere lesz a DK-s Bősz Anett kihívója

Érd LMP-s alpolgármestere lesz a DK-s Bősz Anett kihívója

Bősz Anett, a liberálisok elnöke lesz a Demokratikus Koalíció jelöltje Pest megye 1-es számú körzetében a …