2020. szeptember 20., vasárnapMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A szivárványos zászló a baloldal reakciója a családpolitikára

A szivárványos zászló a baloldal reakciója a családpolitikára

A Pride hónap alkalmából több baloldali önkormányzat is kitette az LMBTQ-közösség szimbólumaként ismertté vált szivárványos zászlót a hivatalára.  Más kisebbségek zászlója azonban nem került ki. Vajon tényleg szolidaritásról van szó vagy propagandáról? A Momentum már óvodás kortól elkezdené az érzékenyítést. Erről beszélgetetett a tegnapi Címlapban Tóth Loretta, a Magyar Nemzet újságírója és az Origo munkatársa, Kroó Zita a műsorvezetővel, M. Dobos Marianneval a Hír TV-n.

A szivárványos zászló kitűzése a hivatalokra az ellenzék tudatos provokációja, ami egyúttal a baloldal reakciója a kormány családpolitikájára –mondta az Origo munkatársa. Kroó Zita úgy fogalmazott:

nekik kellett egy ilyen csoport, amire azt mondhatják, hogy nektek a gyerekek, nektek a nemzet gyarapodása, nekünk pedig a homoszexuálisok, akikkel egyébként alapvetően nem lenne semmiféle probléma, csak ezzel valahol mégis csak a meddőséget reklámozzák

A Magyar Nemzet újságírója szerint viszont egy nagyon fontos identitáspolitikai harc folyik ezzel kapcsolatban. Tóth Loretta azonban nem biztos abban, hogy a cél valóban ezeknek az embereknek a támogatása.

Tóth Loretta, a Magyar Nemezt újságírója, Kroó Zita, az Origó újságírója, M. Dobos Marianne műsorvezető.Forrás: Origo

A baloldal ugyanakkor erőteljesen rányomta a saját bélyegét az LMBTQ közösségre, ezért egy homoszexuálisról mindenki azt gondolja, hogy politikailag baloldali beállítottságú, pedig ez egyáltalán nem biztos – jegyezte meg Kroó Zita.

Az óvodákba is beférkőzhet az LMBTQ-propaganda

A Momentum az a párt, ami a legerőteljesebben áll ki az LMBTQ közösség mellett. Legutóbb odáig is elmentek, hogy felvetették: már az óvodákban el kellene kezdeni az érzékenyítést azzal, hogy a gyerekek olyan meséket hallgassanak például, amiben a királyfi királyfit ment meg. A párt felvetése azonban még az LMBTQ-közösségben is megosztó.

Kroó Zita azt hangsúlyozta, hogy fontos figyelembe venni, hogy a gyerekeknek nem csak a testük, de a lelkük is fejlődik és abban, hogy az milyen lesz, nagy felelősségünk van. Hozzátette: könnyen beszélnek a gyerekkorban való érzékenyítésről azok, akiknek ezzel gyerekként nem kellett találkozniuk.

Tóth Loretta reméli, hogy Magyarország nem jut el oda, mint más országok, hogy például transzszexuálisok olvasnak fel gyerekeknek, ugyanakkor megjegyezte, hogy

egyre nagyobb a nyomás felénk is, gondoljunk csak a Disney-rajzfilmekben az utóbbi időben megfigyelhető LMBTQ-tartalmakra.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20200829-lmbtq-cimlap.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Súlyos autóbaleset a 33-as főúton, egy ember meghalt

Súlyos autóbaleset a 33-as főúton, egy ember meghalt

Egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek szombat délután egy balesetben a 33-as főút hajdú-bihari szakaszán …