2023. december 12., keddMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.12.12. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A szétszóródott apró miatt ütött el egy sofőr egy biciklist Ácson

Hirdetés

A szétszóródott apró miatt ütött el egy sofőr egy biciklist Ácson

A vádirat szerint az elkövető 2021. július 23-án a személygépkocsit Ácson vezette, a jobb első ülésen utast szállított. A sofőr az utastérben lévő aprópénz menet közbeni szétszóródására figyelt, eközben az autót balra kormányozta, áttért az úttest másik oldalára, majd fékezés nélkül elütött egy kerékpárost – írja közleményében az ügyészség.

A baleset következtében a sértett előbb a személygépkocsi motorháztetejére esett, majd onnan az útpadkára zuhant. Az ütközés közben a sofőr és utasa nem sérült. A sértettnek nyolc napon túl gyógyuló sérülése keletkezett, amely miatt maradandó fogyatékosságként értékelendő állapot alakult ki.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/10/30/ugyeszseg-baleset-kozlekedes-biciklis-apropenz/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …