2023. február 2., csütörtökMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.02.02. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A szegedi rab életével játszott zárkatársa, majdnem halálra itatta

Hirdetés

A szegedi rab életével játszott zárkatársa, majdnem halálra itatta

A vádirat szerint a letartóztatásban levő vádlott és a sértett egy zárkában voltak a Szegedi Fegyház és Börtönben. A fogva tartásuk alatt, 2021 szeptemberétől a vádlott minden ok nélkül folyamatosan belekötött a sértettbe, ütötte-verte, különböző feladatok elvégzésére kényszerítette.

A sértett a további bántalmazások elkerülése végett a férfi minden kérését teljesítette, így többek között moslékot evett, a kártyázásokkor, ha vesztes volt, öt liter vizet is meg kellett innia.

Ezenkívül arra kényszerítette, hogy a hozzátartozóit kérje meg mások telefonjainak feltöltésére, a csomagjai tartalmát pedig adja oda akarata ellenére – írja az ügyészség.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/16/szeged-borton-rab-fogvatartas-fegyhaz-ugyeszseg-bantalmazas-zsarolas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy ismert kutatónő a győri lakástűz egyik áldozata

Egy ismert kutatónő a győri lakástűz egyik áldozata

Nagy lángokkal égett egy kétemeletes társasház Győrben hétfőn hajnalban. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint több mint …