2023. szeptember 30., szombatMa Jeromos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.30. Jeromos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A Széchenyi fürdőt is komoly kár érte a viharokban

A Széchenyi fürdőt is komoly kár érte a viharokban

Ahogy azt korábban megírtuk, a péntek éjjeli, a fővárosban és az agglomerációban keletkezett, armageddonhoz hasonló viharkárt követően a tűzoltók után hétfőtől a biztosítók veszik át a szerepet – várhatóan többmilliárdos nagyságrendben érkeznek majd kárbejelentések a társaságokhoz még akkor is, ha a mostani heves zivatar ezúttal nem párosult tetőket megbontó heves széllökésekkel.

Ehhez szombaton megjött a szél is, újabb, komoly károkat okozva. A biztosítók megerősített kárrendezéssel kezdik a hetet, de sokakat meglephet, hogy elutasítják kárigényüket. Ebben a cikkünkben összeszedtük, mire érdemes figyelni.

A vihar pedig […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/08/08/vihar-szechenyi-furdo-idojaras-kar-karterites-budapest/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szenzáció: ez lesz Magyarország balatoni fővárosa!

Gulyás Gergely kiemelte: Balatonfüred “robbanásszerűen” fejlődött a mögöttünk hagyott évtizedekben. A rendszerváltás óta nem kérdés, …