2023. május 30., keddMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A száguldó tehervonat elé hajtott egy autós Tapolcánál

Hirdetés

A száguldó tehervonat elé hajtott egy autós Tapolcánál

Március 31-én 10 óra 12 perckor Tapolca vasútállomás irányából Lesencetomaj felé haladt a tehervonat, amikor megtörtént a baleset. A Delta Híreknek egy közelben dolgozó férfi nyilatkozott, amiről a közösségi oldalukon ezt írták: “Azt mondta, az autós megállás nélkül kanyarodott a sínekre. Az ütközés után azonnal hívta a segélyhívó központot, közben többen megálltak. Elmondása szerint ebben az átjáróban nem ez volt az első baleset, ami miatt már korábban egy kamerát is felszereltek. Ez valószínűleg rögzítette a mostani balesetet.”

Végül katasztrófavédők és tűzoltók szabadították ki az autójába szorult, úrhidai férfit. Aztán a mentsők ellátták, mert kiderült, hogy él, de életveszélyes sérüléseket szerzett, úgyhogy kórházba került. Az autóroncsot pedig a Veszprémből érkezett daru segítségével emelték le a sínekről. Egy, a helyszín felé autózó férfi azt mondta, sokan próbáltak a sofőrnek segíteni.

A rendőrök vizsgálják a baleset körülményeit.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230402-eletben-van-meg-a-brutalis-tapolcai-vonatbaleset-aldozata.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megfojtotta terhes barátnőjét egy nyírkátai férfi

A férfi május 27-én ment el a terhes élettársához, aki az egyik barátnőjénél húzta meg …