2024. március 2., szombatMa Lujza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
2024.03.02. Lujza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A státusztörvényből kellett vizsgázniuk a tankerületi vezetőknek

Hirdetés

A státusztörvényből kellett vizsgázniuk a tankerületi vezetőknek

Egy tanévnyitás előtti értekezleten eligazítást tartott a Belügyminisztérium (BM) az új pedagógus-életpályatörvény, ismertebb nevén státusztörvény alkalmazásáról. A tankerületi igazgatóknak egy kérdőíves felmérés keretében arról is számot kellett adniuk, mennyire ismerik az új jogszabály egyes rendelkezéseit – értesült a Népszava.

Ezt pedig megerősítette a Belügyminisztérium is, amely közölte, a tankerületi vezetők a törvény, illetve az iskolai KRÉTA-rendszer alkalmazásának ismeretét vizsgáló, feleletkiválasztós kérdésekre válaszoltak.

Hirdetés

Ezzel a BM célja az volt, hogy kiderüljön, mennyire naprakészek a státusztörvénnyel összefüggő feladatokkal kapcsolatban a tankerületi igazgatók.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/08/29/belugyminiszterium-oktatas-pedagogus-totyik-tamas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …