2020. szeptember 22., keddMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A ruhatárban is tanítanak az órákon kötelező maszkviselést bevezető dunakeszi gimiben

A ruhatárban is tanítanak az órákon kötelező maszkviselést bevezető dunakeszi gimiben

A tanórákon is kötelezővé tették a maszkhasználatot, mind a tanárok, mind a diákok számára a Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnáziumban. Erre leginkább azért volt szükség, mert az iskolában a folyosókon, illetve a tantermekben fizikai képtelenség megtartani a másfél-két méteres védőtávolságot.

Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium

Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium

Az intézményben az egyik ruhatárat is kénytelenek voltak tanteremmé alakítani a megnövekedett tanulói létszám miatt, ugyanakkor „ez teljesen kulturált körülményeket biztosít a tanuláshoz. A ruhatárat ezzel egy időben áthelyeztük” – árulta el az iskola igazgatója az Indexnek.

Nyíri István szerint a zsúfoltság fő oka, hogy kiindulva az akkori lakosság igényeiből, az intézmény 1990-es átadásakor még 16 osztálynak épült. Ám a környező településekhez hasonlóan azóta Dunakeszi lakossága is megduplázódott, így egyre nőtt az igény a diákok befogadására. A kimagasló létszám annak is köszönhető, hogy a Radnóti Miklós Gimnázium az ország legjobb középiskoláinak első harmadában található. 

Az intézményben évek óta a sportcsarnokuk állapotával is küzdenek, főleg a tető beázása miatt. A nyáron a nagyobb esőzések alatt befolyt a víz, az elmúlt hónapokban azonban megindult a javítás, amelyhez hasonlóra már januárban is sor került. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/09/09/dunakeszi_radnoti_miklos_gimnazium/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kokainelosztókra csaptak le a rendőrök

Kokainelosztókra csaptak le a rendőrök

Egy budapesti kokainkereskedőt és a beszállítóját is sikerült elfognia a VII. kerületben a BRFK Felderítő Főosztály …