2021. június 25., péntekMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2021.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A román és ukrán kisebbségi jogsértéseknél fontosabb a kínai?

Hirdetés

A román és ukrán kisebbségi jogsértéseknél fontosabb a kínai?

Politikai véleményt kifejező utcanév-átnevezéseket kezdeményezett a IX. kerület polgármestere. Amint arról lapunk is beszámolt, Baranyi Krisztina ezzel a gesztussal tiltakozik a Fudan Egyetem ferencvárosi felépítése ellen.

A döntés nyomán a Hídépítő utcából Dalai láma utca, a Helyi kikötő útból pedig Ujgur mártírok útja lett. A jövőben Szabad Hongkong út és Hszie Si-kuang püspök út tábla is emlékeztet a kínai jogsértésekre. A fricskának szánt változtatást a Momentum elnökségi tagja, Cseh Katalin is üdvözölte; a párt európai parlamenti képviselője közösségi oldalán azt írta: így Orbán Viktornak, Szijjártó Péternek és a kínai pártdelegációnak végig kell majd sétálnia az Ujgur mártírok útján, ha a Fudan campusának tervezett helyszínére akar kilátogatni.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/02/roman-es-ukran-kisebbsegi-jogserteseknel-fontosabb-a-kinai/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Immár pocsolyameleg a Balaton, majdnem 29 fokos

Immár pocsolyameleg a Balaton, majdnem 29 fokos

Az Afrika felől érkező forró levegő hatására 28,9 Celsius-fokosra melegedett csütörtökre a Balaton vize – tájékoztatta …