2023. december 10., vasárnapMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A rendőrség eljárást indított a tilosban parkoló Kern András ellen

Hirdetés

A rendőrség eljárást indított a tilosban parkoló Kern András ellen

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész rendszeresen parkol szabálytalanul a kedvenc péksége előtt, legutóbb azzal szemben parkolta fel a járdára a sportautóját. A Metropol felhívta Kern Andrást, aki nem kívánta kommentálni az ügyet.

A lap megkeresésére a BRFK sajtóosztálya azt válaszolta, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányság a szabálytalan parkolás ügyében szabálysértési eljárást indított.

Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere is reagált a színész legújabb kihágására. A politikus azt írta a közösségi oldalán, hogy nem terveznek parkolóhelyet építeni a pékség elé a járdára, mivel az ottani terület továbbra is a gyalogosközlekedést szolgálja.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/10/21/kern-andras-parkolas-budapest-orsi-gergely-rendorseg-szabalysertes-eljaras/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …