2024. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A rendőrség elárulta, kihallgatták-e már K. Endrét az előkerült felvétel miatt

Hirdetés

A rendőrség elárulta, kihallgatták-e már K. Endrét az előkerült felvétel miatt

Mint arról az Index is írt, a bicskei gyermekotthon egyik korábbi lakója az RTL Házon kívül című műsorában azt állította: K. Endre azt kérte tőle, mondja videóra, hogy a volt igazgatóhelyettesnek nincs semmi köze a gyermekotthonban történtekhez. Az áldozat azt állítja, tudatmódosító szerek hatása alatt volt, amikor beleegyezett, hogy elkészítsék a felvételeket.

A bicskei gyermekotthon egykori lakója a műsorban elmondta, hogy K. Endre többször is kereste őt a szabadulása óta, sőt volt olyan, hogy pénzt adott, bevásárolt, vagy cigarettát vett neki és családjának. 

„Nem történt gyanúsítotti kihallgatás azon rejtett kamerás felvételek miatt, amelyen a bicskei gyermekotthon korábbi helyettes vezetője vallomása megváltoztatására próbálja rábírni az intézmény egyik korábbi lakóját” – írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Népszava megkeresésére.

A BRFK hozzátette, hogy a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb információt nem tudnak adni. 

Hirdetés

Vidéki prókátor néven ismert jogász a Facebook-oldalán arról írt, hogy a képsorok alapján K. Endre nem volt méltó a kegyelemre.

K. Endre továbbra sem hagyja békén a főnöke által szexuálisan abuzált, lelkileg-idegileg meggyötört és a főnöke, valamint a »mundér becsülete« érdekében általa elárult fiatalokat. Kimondható tehát, hogy esetében nem volt eredményes a büntetés, kegyelemre pedig nem volt méltó. Ügyvédként pedig csak bízni tudok abban, hogy azt, amit most tett, nem ügyvédi tanácsra tette…

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/18/bicskei-gyermekotthon-k-endre-vallomas-kihallgatas-rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hét vármegyére csaphat le a zivatar, kiadták a figyelmeztetést

Vasárnap a kezdeti naposabb időt követően egyre több felhő lesz felettünk, de legalább pár órára szinte …