2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A patkányatlasz megszületett, a diktátor lefogyott

Hirdetés

A patkányatlasz megszületett, a diktátor lefogyott

Még kérdés, hogy ki fogja vezetni a 2022-es országgyűlési választáson az ellenzéki összefogást, de az egyes miniszterelnök-jelöltek elképzelései már részben ismerhetők. Az Index nagy összeállítása annak járt utána, hogy milyen Magyarországot szeretnének az ellenzéki pártok – programjuk alapján. 

A KutatóCentrum az Index megbízásából online felmérést készített a 18–64 év közötti, gazdaságilag aktív online népesség tagjai körében az ellenzéki előválasztásról. Bombameglepetésre nem Karácsony Gergely főpolgármestert tartják a megkérdezettek az előválasztás esélyesének. Részletek itt!

Csütörtöktől az Európai Unió valamennyi országában érvényes dokumentumnak számít az európai védettségi igazolás. Az egységes, QR-kóddal ellátott vakcinaútlevelet digitális és papírformában is ingyenesen elérhetővé teszik. Mindent megtudhat a vakcinaútlevélről itt! 

Hirdetés

Elkészült Magyarország egér- és patkányatlasza. Ebből kiderül, hogy a bejelentések szempontjából a tízezer lakosúnál nagyobb magyarországi települések húszas toplistáját Gyomaendrőd vezeti.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/28/napi-hirosszefoglalo-hetfo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Eddig összesen 115 egyéni képviselőjelölt regisztrált az ellenzéki előválasztásra, közülük 91 jelöltet vettek nyilvántartásba − tájékoztatta …