2021. szeptember 24., péntekMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A paróka és az álhas sem segített a tolvajon

Hirdetés

A paróka és az álhas sem segített a tolvajon

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt folytat eljárást egy budapesti férfivel szemben. Azzal gyanúsítják, hogy 2021. augusztus 13-án egy józsefvárosi üzletből közel 80 ezer forintot rabolt.

A rendőrök azonosították a rablás elkövetőjét, egy 22 éves budapesti férfit, és augusztus 16-án a IX. kerületi lakásában elfogták. Megtalálták a bűncselekmény elkövetésének idején viselt ruháinak egy részét is, majd a férfit előállították.

A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, és részletesen beszámolt arról, hogyan készült tettére már napok óta, valamint, hogy a nagyméretű ruhadarabokat még ki is tömte, hogy elváltoztassa a megjelenését – írja a rendőrség.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/17/rendorseg-rablas-paroka-alhas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyurcsány Ferencet az őszödi beszéddel fogadták Szolnokon

Utcafórumot tartott csütörtökön Gyurcsány Ferenc Szolnokon, amit azzal zavartak meg, hogy kihangosítva lejátszották az őszödi  …