2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A nyugdíjasok elmondták Kövér Lászlónak, hogy mit szeretnének

Hirdetés

A nyugdíjasok elmondták Kövér Lászlónak, hogy mit szeretnének

A parlament felsőházi termében tartott ülés megnyitásakor Kövér László azt mondta: a felelős nemzeti politika feladata, hogy az ország gazdasági erejének függvényében a lehető legnagyobb védelmet és méltányosságot biztosítson minden nyugdíjas magyar ember számára. „Nem akarjuk, hogy az előttünk álló nehézségek árát ismét a nyugdíjasok fizessék meg” – fogalmazott Kövér László.

Emlékeztetett arra is, hogy 2010 óta 59 százalékkal emelkedtek a nyugdíjas ellátások, a nyugdíjak vásárlóértéke pedig 10 százalékkal nőtt. A házelnök köszönetet mondott az időseknek azért, hogy a hátukon vitték az országot évtizedeken át, és azt mondta, hogy a kormány igyekszik megtartani a nyugdíjak vásárlóértékét.

Kötelességünk, hogy mindent megtegyünk annak érdekében, hogy gondtalanabbá váljanak az idősebb generáció mindennapjai, miközben mindnyájunkban tudatosodnia kell azoknak az értékeknek, amelyeket idősebb embertársaink hoznak az életünkbe

– hangoztatta Kövér László az MTI szerint. 

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/17/kover-laszlo-nyugdijas-parlament-ules/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hajtóvadászat: egymás után törtek be egy budapesti üzletbe – videó

Két férfi július 1-én hajnalban berúgta egy VI. kerületben lévő üzlet bejárati ajtaját, majd ellopta …