2023. szeptember 28., csütörtökMa Vencel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2023.09.28. Vencel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A népszerűtlenebb intézkedések ellenére is töretlen a Fidesz népszerűsége

A népszerűtlenebb intézkedések ellenére is töretlen a Fidesz népszerűsége

Mint írták, júliusban tovább csökkent a Fidesz-KDNP támogatottsága, 2-2 százalékponttal a teljes népesség és a pártválasztók körében is. A változás annak tükrében nem volt meglepő, hogy az utóbbi időben a kormány számos olyan intézkedést hozott, ami árthatott a népszerűségének.

Minderre csak rátett egy lapáttal a nehéz gazdasági helyzet, amelyben szintén szerepe van a kormány gazdaságpolitikájának. Kampányidőszakon kívül ugyanakkor jellemző, hogy a kormánypárt támogatottsága csökken, majd a választásokhoz közeledve növekszik – hívták fel a figyelmet a közvéleménykutatók, akik hangsúlyozták: az enyhe visszaesés ellenére a pártok versenyét továbbra is magabiztosan vezeti a Fidesz-KDNP.

Továbbra is a DK a legerősebb párt az ellenzéki oldalon

Az ellenzék legerősebb pártja változatlanul a Demokratikus Koalíció, jelenleg a teljes népesség 13 százaléka, a pártválasztók 18 százaléka szavazna a pártra a friss kutatás adatai szerint.

A Momentum támogatottsága nem változott júliusban, továbbra is a teljes népesség 6, a pártválasztók 9 százaléka szavazna a pártra. A Mi Hazánk – amely egyelőre nem tudja visszaszerezni második […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/08/08/fidesz-kdnp-partpreferencia-demokratikus-koalicio-mszp-momentum-parbeszed/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Hol olcsóbb a bevásárlás, Brüsszelben vagy Magyarországon?

Hol olcsóbb a bevásárlás, Brüsszelben vagy Magyarországon?

„Most itt vagyok Belgiumban, ami ugye egy eléggé drága ország, és ahol a fizetések körülbelül …