2020. október 20., keddMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2020.10.20. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A német sajtószabadságért aggódik Kovács Zoltán

A német sajtószabadságért aggódik Kovács Zoltán

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, nemzetközi szóvivő, kormánybiztos ma reggeli Facebook posztjában kifejezte aggodalmát az Európai Parlament alelnökének nyilatkozata miatt. Ezúttal azonban nem Vera Jourováról volt szó, hanem Katarina Barley-ról.

Nagy port kavart tegnap Katarina Barley, az Európai Parlament balos alelnökének nyilatkozata, melyben azt mondta, “ki kell éheztetni pénzügyileg” az olyan tagállamokat, mint Lengyelország és Magyarország. Ehhez képest ma reggel már a 24.hu-nak azt mondta, rossz idézetet közöltek tőle, és ő valójában azt nyilatkozta, Orbán Viktort kell pénzügyileg kiéheztetni.

Semmi bocsánatkérés, inkább megváltoztatták az interjú szövegét. Hát ez zseniális! Komolyan aggódom a német sajtószabadságért!

– írta […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/02/kovacs_zoltan_aggodik_a_nemet_sajtoszabadsagert/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Cornstein: Trump meglátogathatja Orbán Viktort, ha nyer a választáson

Cornstein: Trump meglátogathatja Orbán Viktort, ha nyer a választáson

A távozó amerikai nagykövettel készített interjút a Klubrádió. David Cornstein távozásának okairól, valamint a kitűnő …